Voor de lokale Labourpartij kwam de massale steun voor een brexit in Great Yarmouth een jaar geleden als een schok. Het campagneteam gaf vorig jaar toe dat ze de band met de kiezer was kwijtgeraakt.
De kustplaats in Oost-Engeland heeft naast een boulevard vol vakantievertier ook uitgestrekte arbeiderswijken. Ruim zeventig procent stemde er voor de uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de EU.
Kampioenen
Nu voert de lokale kandidaat van Labour er volop campagne voor de verkiezingen van 8 juni. Maar makkelijk is het niet. "Weet je, die andere idioot is hier acht jaar geweest en ik heb nooit met hem gesproken. Hij heeft nooit op onze deur geklopt. Dat is wat we nodig hebben. We hebben tijd nodig voor verandering", zegt een boze man op straat.
"We hebben iemand nodig die onze gemeenschap begrijpt. Iemand die iets doet, die de trots terugbrengt in onze stad. We hebben kampioenen nodig", tiert hij verder.
Er is één ding dat de kiezers kwaad maakt en dat is als hun democratische stem hen wordt afgenomen.
"Ik was graag binnen de EU gebleven", zegt Trevor Wainwright, die campagne voert voor Labour. "Vooral voor mijn kinderen en kleinkinderen. Maar we zijn waar we nu zijn en we moeten het resultaat accepteren en verder gaan. De beste deal eruit halen voor mensen in dit soort gebieden, die alleen nog maar meer lijden als de Conservatieven het voor het zeggen hebben."
Teleurstelling
Maar juist de keuze van de grote partijen - vooral Labour - om zich neer te leggen bij de brexit-uitslag en geen pro-EU-campagne te voeren, leidt ook weer tot teleurstelling. Kleine pro-EU-groepen voelen zich in de steek gelaten, Labour zou zijn idealen hebben verloochend.
"Ik weet dat er politici zijn die zeggen dat we de democratie moeten respecteren", zegt Claire Kidman die pro-EU is. "Dat kan ik niet aanhoren. Zelfs waar je het niet zou verwachten, zeggen ze dat ze de democratische keus van de mensen respecteren. Er is één ding dat de kiezers kwaad maakt en dat is als hun democratische stem hen wordt afgenomen."
Van 1997 tot 2010 stuurde Great Yarmouth een Labour-parlementslid naar het Lagerhuis. De kustplaats leefde van de visindustrie, olie en toerisme. Maar de crisis trof het stadje hard. Veel bedrijven moesten hun poorten sluiten, de armoede werd hardnekkig en veel mensen raakten verbitterd.
Afstand
Labour zit met de brexit in zijn maag. De partij voerde officieel campagne voor 'Remain', maar deed dat nogal halfhartig. Binnen de partij was verdeeldheid.
In arbeiderswijken in Noord-Engeland, waar generaties kiezers zich verbonden voelden met Labour, wilde een meerderheid uit de EU. De afstand tot de partij nam toe. In 2010 stapte de bevolking van Great Yarmouth massaal over naar de Conservatieve partij en de Onafhankelijkheidspartij UKIP.
Ik kijk uit naar de onderhandelingen en hoe het verder gaat.
Het echtpaar Lynn en Rob Connell voerde vorig jaar fanatiek campagne voor UKIP. Maar een paar maanden geleden zijn ze allebei uit de partij gestapt en werken nu voor Radio Faithful. Daar spreken ze voor de christelijke gemeenschap over politiek.
"De partij heeft bereikt wat het wilde, een brexit. Ik kijk uit naar de onderhandelingen en hoe het verder gaat. Maar voor UKIP als partij zie ik nu geen toekomst meer. Die komen nergens", zegt Lynn.
"Het is een one-issuepartij en we kregen wat we wilden. Maar staat de partij nergens meer voor en heeft zijn bestaansrecht verloren", zegt haar man Rob.
Mensen die op UKIP stemden, hebben nu hun hoop gevestigd op de Conservatieve Theresa May. "Het gaat niet meer om partijen. Het gaat om een sterke brexit", zegt Lynn. "Dit land moet weer op eigen benen staan. Theresa May heeft daarvoor het juiste karakter."